Horapark 9 - 6717 LZ - Ede 0318 254 620
info@fisense.nl

Bent u werkgever en wilt u weten wat Fisense voor uw organisatie en uw medewerkers kan betekenen? Wij komen graag vrijblijvend met u in contact voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een bezoek aan uw bedrijf, maar ook een videogesprek behoort tot de mogelijkheden.

Training  ‘Financiële problemen bij werknemers bespreekbaar maken’

Het aantal werknemers met schulden groeit en werknemers nemen regelmatig hun problemen mee naar hun werk. Problemen die gevolgen kunnen hebben voor de werkvloer, zoals lagere productiviteit, concentratieproblemen, verzuim of zelfs fraude.

Hoe herkent u een werknemer met financiële problemen? Hoe gaat u het gesprek aan met uw medewerker zodat hij hulp accepteert?

Als u vermoedt dat een medewerker in een financieel lastige situatie verkeert, dan bent u na afloop van de training in staat om tijdens een gesprek:

  • De feiten van de zorgen te scheiden
  • De feiten onbevooroordeeld voor te leggen aan uw medewerker
  • Hulp aan te bieden en schaamte weg te nemen
  • Een sfeer van vertrouwen te scheppen zodat de medewerker zich veilig voelt om hulp te accepteren.

Voor wie?

De training is bedoeld voor werkgevers, leidinggevenden of andere personen binnen uw organisatie die te maken hebben met financiële problemen op de werkvloer en handvatten zoeken hoe daarmee om te gaan.

Door wie?

De training wordt gegeven door Bianca Wassink.  Zij is gecertificeerd trainer en heeft in de afgelopen jaren een flinke dosis ervaring opgedaan op het gebied van bewind, mentorschap, curatele en budgetbeheer.

Voorlichting

Hoe herkennen uw leidinggevenden een medewerker met schulden? Wat zijn de signalen? Wat kunt u als werkgever betekenen voor uw medewerkers? Wij bieden uw organisatie kosteloos een voorlichtingspresentatie aan.

Meer weten?

Neem contact op met Bianca Wassink. Dankzij onze training en coaching gaat u veel effectiever om met uw personeel.

terug naar alle diensten

Fisense

Samen aan de slag naar financieel gezond gedrag.

neem contact op